© 2018 Foodyny.

Foodyny Advent - Nyerj értékes ajándékokat, játssz velünk 24 napon át!


Foodyny Advent - Nyerj értékes ajándékokat, játssz velünk 24 napon át!

Közeledik a Karácsony, ezért arra gondoltunk, minden nap hozunk Olvasóinknak egy-egy csodálatos ajándékot. A játékról minden információ megtalálható a Foodyny Facebook rajongói oldalán.

Mai, 2018. 12. 07-i nyereményünk egy értékes szakácskönyv csomag a Libri felajánlásában.

Ha valami nagyon különlegesre és trendire vágysz, akkor ezt Márk konyhájából megkaphatod, hiszen ez az új gasztrokönyv ötvözi Márk sokoldalúságát: kifinomult érzékét a divathoz, a színekhez, hangulatokhoz, a populáris kultúrához. Szindbád, Dalí, Palvin Barbi, María Callas, Vuk Karakja és Gucci többek között mind inspirációforrások voltak a receptekhez.

Az Ezeregy éjszaka ízeivel Sabrina Ghayour szeretné bebizonyítani, hogy a közel-keleti konyhaművészet valójában egyszerű és elérhető. Felejtsük el azt a mítoszt, hogy ez a konyha időigényes és bonyolult, csak néhány fűszer és hasznos tipp kell hozzá.

Ötvös Zsuzsi Kreatív desszertiskolája bevezet minket a francia cukrászművészet alapjaiba és utána azt is megmutatja, hogy az alapreceptek apró módosításával, hogyan tudunk végtelen sokféle ízű és textúrájú piskótát, krémet, mousse-t, vagy bevonót készíteni, mindezt a lehető legtermészetesebb alapanyagok felhasználásával.

Házi füveskönyv 60 gyorsan elkészíthető gyógyító receptet tartalmaz a megfelelő gyógynövények felhasználásából és főzetéből. A hideg hónapokban ezek különösen hasznos immunerősítő és egészségmegőrző természetes receptek lehetnek az egész család számára.

libri konyvcsomag

Adventi nyereményjáték

Adventi játékunkban résztvevő játékosaink között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

A Foodyny Adventi játék menete a következő: Minden nap egy-egy kisorsolandó ajándékot posztolunk az üzenőfalon. A posztban megtalálható cikklink, ami a Foodyny.hu oldalára mutat. A Játékos ide érkezve talál egy kódgenerátort, amire kattintva egy számot kap. Ezt a számot kell kimásolnia, visszatérnie az adott poszthoz, és kommentben megosztania. A cikkben az adott posztra való visszatéréshez megtalálja a linket.

A játékban kizárólag a Foodyny Facebook rajongói oldalának követői vehetnek részt. A játékszabályzat további részleteit ide kattintva tekintheti meg!

 

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.