© 2018 Foodyny.

Van, akinek egy gyenge filteres tejeskávé elég ahhoz, hogy reggel energikusan induljon a napja. Másnak azonban egy ristretto is kevés ahhoz, hogy a fürdőszobáig ki tudjon botorkálni. Mostantól azonban nincs több álmos reggel. A Bosch innovatív kávéfőzője ugyanis egyetlen gombnyomással olyan extra erős kávét készít, amitől garanáltan kipattan a szeme.

bosch kavefozo

A Bosch TES60321RW Vero Aroma 300 automata kávéfőző messze kiemelkedik a hazai választékból. Nem pusztán azért, mert számos funkció közül választhatjuk ki a számunkra ideálisat, hanem mert olyan innovatív fejlesztéseket tartalmaz, amelyeknek köszönhetően személyre, sőt kávéra is szabhatjuk a fekete elkészítését.

Az Senso Flow Systemnek köszönhetően folyamatosan optimális forrázási hőmérsékleten készíthetjük eszpresszónkat, miközben a One-touch funkcióval öt népszerű kávés italt főzhetünk le egyetlen gombnyomással. A hosszú kávé, a cappuccino, a latte macchiato vagy a caffe latte szerelmesei is megtalálják a számukra legmegfelelőbb lehetőséget. Ráadásul a kávéitalok mennyisége állítható, így saját ízlésünkre alakíthatjuk a lefőzendő kávé mértékét is. Az úgynevezett Aroma Double Shot funkciónak köszönhetően pedig megalkothatjuk azt az extra erős, tökéletes aromájú kávét, amelyre mindig is vágytunk.

A kávéfőző megvásárolható a Foodyny webshopjában IDE KATTINTVA.

Kapcsolódó cikkünk: Életmódváltásra készül? Ezt a konyhai eszközt kérje karácsonyra!

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.