© 2022 Foodyny.

Bezzegh Éva 12 hónap című “salátaenciklopédiája” négy kategóriában is finalista a 2019-es Gourmand International-on, a gasztrokiadványok világversenyén.

bezzegheva

A 2017 novemberében megjelent 12 hónap – Saláták egész évre című receptkönyv már korábban bezsebelte a világ legnagyobb zsűrizett dizájnversenyén, az A’ Design Awards-on az ezüst minősítést és a hazai dizájnszakma is elismerte a receptalbumot.

A kötet és szerzői újabb nemzetközi elismeréshez kerültek karnyújtásnyira: a 12 hónap a Gourmand International World Best Cookbook Awards díjáért versenyez többezer nyomtatott, online, televíziós, kereskedelmi és ingyenes gasztro témájú kiadvánnyal a világ 216 országából. Bezzegh Éva szerző, Török-Bognár Renáta fotós és Laki Eszter grafikus közös alkotása a legjobb nemzetközi és a legjobb kelet-európai receptkönyv, valamint a legjobb fotó és a legjobb dizájn kategóriákban váltotta a nevezést szűkített listás pozícióra.

Mint ismert, az idén 24. alkalommal megrendezett versenyen korábban már szerepelt jó eredménnyel hazai produktum: egyebek mellett 2017-ben a Boook Kiadó gondozásában megjelent angol nyelvű Hungarian Dessert Book című Bereznay Tamás kötet végzett első helyen desszert kategóriában.

A könyv a Foodyny webáruházában is megtalálható, IDE kattintva megrendelhető.

Kapcsolódó cikkünk: Új dimenzióba repít Bezzegh Éva, 12 hónap című salátáskönyve

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.