© 2018 Foodyny.

A Zsidai cégcsoport immár második éve támogatja a hátrányos helyzetű, kitűnő tanuló, általános iskolás gyerekeket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ösztöndíj programjának keretében.

gyerekek1

A Zsidai Csoport fontosnak tartja a tehetséggondozást, ezért négy olyan, kitűnő tanulmányi előmenetelű diákot választott be új ösztöndíjprogramjába, akik az általános iskola első és második osztályát befejezték, tanulmányi átlaguk 4,5 fölött van. A gyerekek a kelet-magyarországi régióból származnak és családjukban az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a 46 ezer forintot.

„Igyekeztünk a leghátrányosabb településekről kiválasztani ezeket a tehetséges gyerekeket, ráadásul Borsod-Abaúj-Zemplén megyéhez családi kötődésünk is van, édesanyám itt született, nagyszüleim itt éltek, eltemetve is itt vannak” – nyilatkozta Zsidai Zoltán Roy, a Zsidai Csoport vezetője.

gyerekek2

Hozzátette: segítségükkel a szorgalmas és kitartó diákoknak lehetőségük nyílik különórákra eljutni, vagy olyan hangszereket, sportszereket megvásárolni, mely a céljaik eléréséhez szükséges.

Úgy tudni, az ösztöndíj program egészen a diákok első diplomájának megszerzéséig tart, feltéve, hogy a gyermekek megtartják a megfelelő tanulmányi eredményüket.

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.