© 2018 Foodyny.

A budapesti kávéházi kultúra egyik legismertebb képviselője a Gerbeaud, új húsvéti termékkollekcióval ünnepli a böjt lezárását és a tavasz beköszöntét. A Vörösmarty téri cukrászda szezonális signature termékét a húsvéti ünnepség egyik legfontosabb jelképe, a hímes tojás ihlette.

GERBEAUD HUSVET LOW 027

Mártha Róbert, a Gerbeaud Gasztronómia kreatív cukrászvezetője Tojásdesszert elnevezésű süteményével újraértelmezte a húsvéti desszertek fogalmát. A külsőre szépen festett csokitojásnak tűnő finomság belseje látványban a klasszikus tojás jegyeit hordozza: a roppanó étcsokoládé réteg felvágásakor narancsízű krém szimbolizálja a tojássárgáját, felejthetetlen ízélményt és csodás látványt okozva.

GERBEAUD HUSVET LOW 029

Az állandó kínálatba tojásdad alakú üde pasztellekben pompázó darabokat, illetve a kisebbek kedvéért kókuszos nyuszi- és vaníliás csibemacaronokat készítettek a Gerbeaud termelő műhelyében. A cukorszórással, robbanócukorral és festéssel még egyedibbé tett falatok áfonya, málna, szilva, vanília, pisztácia ízekben kerültek a csomagolásba.

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.