© 2018 Foodyny.

A Kubai kávé köztudottan rendkívül erős, mégis krémesen lágy ízvilágú, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy egy álmos reggelen felrázzon bennünket.

cubano

Hozzávalók:

kávé

- finomítatlan nádcukor

Az eszpresszónk szűrőtartó karjába az őrölt kávéhoz ezúttal keverjünk hozzá nagyságrendileg két teáskanálnyi finomítatlan nádcukrot. Szokásos módon nyomkodjuk le kissé a cukros kávékeveréket, majd főzzünk le belőle egy adag kávét.

Egy húzásra, forrón igyuk meg, s csakhamar érezni fogjuk frissítő hatását.

Kapcsolódó cikkünk: Gondolná? A joghurt remekül passzol a kávéhoz!

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.