© 2018 Foodyny.

Az Onyx étterem új Kacsamáj, kávé, mandula fogása az étterem számára készített Herendi porcelánban kerül felszolgálásra júniustól.

onyx

- Az ételünk első ránézésre megtévesztő lehet, hiszen a kacsamájból készített mousse egy szarvasgomba formáját veszi fel. Azét a fehér szarvasgombáét, amely Magyarország akácerdeiben terem és édes íze teszi egyedülállóvá. Ez az esszencia a konyakkal és aszúval készített mousse állagúra dolgozott kacsamáj tetejére por formájában került fel. - árulta el Mészáros Ádám séf, hozzátéve: a fő összetevő kiegészítéseként kávés mandulaföldet, szarvasgombás kalácsot és sült almapürét használtak.

Az étterem vezetése fontosnak tartja, hogy az identitást ne csak az ételekbe, hanem azokba a porcelánokba is belefogalmazzák, melyekben a vendég elé kerül az étel. A Herendi Porcelánmanufaktúra szerencsére az Onyx számára készített bonboniereket. A gondos kézi festéssel készült porcelánok több hónapig készültek a Herendi Manufaktúrában.

Kapcsolódó cikkünk: Már hat Michelin csillagos étterem van Budapesten!

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.