© 2020 Foodyny.
 

A világ legegyszerűbb fagylalt-receptjét hoztuk el, ami ráadásul gluténmentes is, így ételallergiások is fogyaszthatják.

barackosfagyi

Hozzávalók:
- 50 deka jó minőségű görögjoghurt
- 50 deka nektarin
- ízlés szerinti méz

A nektarinnak lehúzzuk a héját, kimagozzuk és homogén állagúra turmixoljuk. Összekeverjük a görögjoghurttal és ízlés szerinti mennyiségű mézzel. Az így kapott masszát műanyag tálba öntjük, és a fagyasztóba tesszük. Félóránként átkeverjük, majd hagyjuk teljesen megdermedni.

Foodyny tipp: Ha forró pite mellé kínáljuk, a végeredmény még tökéletesebb lesz.

Kapcsolódó cikkünk: Glutén- és tejmentes csersznyés sorbet-val dobd fel a napod

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.