image1

GASZTRO BENNFENTES

BEJUTUNK, MEGKÉRDEZZÜK, LEFOTÓZZUK, MEGÍRJUK

TÓTH MARCI

image3

MÓGER ÉVA

OROSZ-GRÚZ ÉTELEK

image4

PALANETT

MINDEN, AMI PALEO

image5

GASZTRO GŐDÉNY

DOKTOR GŐDÉNY GYÖRGY BLOGJA

image6

SLÁINTE

AZ ÉLET VÍZÉRŐL ÉLETSZERŰEN, KÖNNYEDÉN!

image7

CUKORMENTA

image8

A KREATÍV SÉF

image9

GYORS ÉS FINOM RECEPTEK

SMARTA

LEGYEN A KONYHA IS OKOS

LOLLIPOP NASIK

BOLDOG ÖRÖMMEL

MAGAS MINŐSÉGŰ BOROKAT KUTATUNK FEL

DonGelato

DON GELATO

Nyakig lisztben

NYAKIG LISZTBEN

image1

HÚSIMÁDÓ

A BOR MEG ÉN

image3

WEHEARTCOFFEE

image4

SZERETEM A PULYKÁT

image5

CSOKOLÁDÉ REFORMER

image6

MERŐKANÁL

image7

ARANYMORZSA

image8

A GASZTRO GERILLA

image9

THE CHOICE

HENI SÜT NEKED

KÉT CICA KONYHÁJA

PASZTELLBAROKK

FELELŐS GASZTROHŐS

JUS & CALZONE

image1

BOLDOG KUKTA

ÍZCSIKLANDOZÓ

image3

BABRAMEGY

image4

VÁROSI KONYHA

image5

MÉZES MACSKA

image6

ÍZEK NYELVÉN

image7

ŐRÜLTEN JÓ ÉTELEK

image8

8.15 VACSORABÁR

3 dolog, amire felhasználhatod száraz kenyeredet A kissé megszikkadt, sok esetben kidobásra váró kenyeret számos módon fel lehet használni. A pazarlás helyett álljunk inkább kreatívan a kérdéshez és gondoljuk át, mi mindent készíthetünk belőle. Hogy segítsünk egy kicsit, összegyűjtöttünk három dolgot, amire remekül hasznosíthatjuk maradék szeleteinket. 

Foodyny Online Gasztro Magazin

Kiadó: Kende Gastro Zrt.

1117 Budapest, Budafoki út 64.

Adószám: 25019902-2-43.

Cégjegyzékszám: 01-10-048200

Felelős kiadó: Kende Gábor igazgatósági tag

Főszerkesztő: Ravasz Pálma

Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Íme a Foodyny, Magyarország legújabb és legszínesebb online gasztro magazinja, ahol a receptek böngészésén túl híres séfek és ismert személyiségek is folyamatosan betekintést engednek a színes hazai gasztroélet - reményeink szerint - minden zugába.

Kis ország vagyunk, így bárki - aki megteheti, vagy az életét úgy szervezi - sokat utazhat, hiszen 2-3 óra alatt Európa, egy napon belül pedig a világ számos, történelmileg és gasztro sokszínűségében is jelentős nagyvárosába, vidékére juthat el.

Foodyny ebből a gondolatból született, hiszen színes a világ, ezért weboldalunkon szeretnénk megmutatni olvasóinknak - hasonlóan színes - írásainkkal, hogy itt a Foodyny hasábjain egy kávé mellett, vagy két megbeszélés között elrepülhetünk közösen a gasztronómia világának bármely érdekes városába, éttermébe, konyhájára. Nem feledkezünk meg a hazai ételek és helyek, valamint változatos ízvilágú receptúrák és alapanyagok bemutatásáról sem - tarts velünk és a hazai közélet számos, erről az oldaláról még nem ismert személyiségével! Ez egy végtelen és izgalmas utazás - Jó étvágyat hozzá!

A foodyny.hu - a mindenkor hatályos törvények, valamint az adatvédelmi biztos ajánlásai szerint - saját felelősségi körén belül minden tőle telhetőt megtesz a felhasználók személyes adatainak védelme érdekében - mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során.
Az adatkezelést és feldolgozást a Kende Gastro Zrt. (székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 64.) végzi. A regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatfelvétel a regisztrációs formanyomtatvány kitöltésével és elküldésével történik. 
Az adatfelvétel célja a felhasználónak a fórum működésében való részvételének biztosításához és a felhasználó azonosításához szükséges információk összegyűjtése. 
Tekintettel arra, hogy amennyiben a felhasználó személyének valóságos azonosítására alkalmas bemutatkozást tesz közzé, azt bárki(k) megismerheti(k), tárolhatja(ák), felhasználhatja(ák), az ebből eredő követelések a foodyny.hu felelősségi körén kívül esnek. 
A regisztrációhoz megadott adatokat csak a fórum adminisztrátora láthatja, azokat az adatkezelő harmadik személynek semmilyen célból nem adja ki, kivéve, amikor erre jogszabály kötelezi.
A regisztráció során elemi demográfiai adatokat (kor, nem, végzettség, foglalkozás, családi állapot, lakóhely stb.) is kérhetünk a felhasználóinktól. Az ilyen adatokat egyfelől elemzési célokra, másfelől szolgáltatásaink minőségének javításához, fejlesztéséhez, a foodyny.hu olvasóinak minél jobb kiszolgálása érdekében továbbá, a látogatók igényeinek teljes körű kielégítéséhez alkalmas szolgáltatások nyújtásának elősegítésére használjuk fel, harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki azokat egyénre bontva.
foodyny.hu biztosítja, hogy a felhasználó által megadott jelszóval védetten a felhasználók elérhessék, javíthassák és kiegészíthessék saját személyes adataikat azokon a kommunikációs csatornákon keresztül és ugyanolyan lehetőségek biztosításával, melyek révén a személyes adataikat korábban a rendelkezésünkre bocsátották. Ezáltal szeretnénk biztosítani azt, hogy ezek az ügyfeleink személyes adatai mindig frissek, pontosak és időszerűek legyenek.
Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze. A naplófájlokban tárolódó adatokat az adatkezelő 3 napig tárolja, ezt követően törli az adatokat. 
A regisztráció során megadott adatokat a felhasználó kezdeményezésére törli az adatkezelő, a törlési igény bejelentésétől számított 1 munkanapon belül. A törlési igényt e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell eljuttatni.
A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat a felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül - a törvényben előírt kivételektől eltekintve - harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át. Amennyiben szolgáltatáskínálatunk bővítése ezt szükségessé teszi, egyes ritka esetekben tájékoztató anyagokat küldünk felhasználóinknak. Minden ilyen esetben azonban a felhasználót előzetesen tájékoztatjuk arról, hogy milyen jellegű és mennyiségű küldeményre számíthat, amennyiben az adott szolgáltatást igénybe kívánja venni és a felhasználó hozzájárulása esetén rendelkezésére bocsátjuk a szolgáltatást.
A hozzászólások harmadik fél által csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetőek le, illetve terjeszthetők, és kizárólag írásbeli hozzájárulásunkkal lehet azokat felhasználni.
A személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell eljuttatni, amire 10 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.
Az adatkezelő a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény alapján jár el. A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. 


További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az üzemeltető munkatársát az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen.

Kende Gastro Zrt.

Foodyny divízió

1117 Budapest, Budafoki út 64.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.