Akár reggelinek, akár desszertnek vagy főételnek egy finom leves után is kiváló ez a recept. A túró olyan jolly joker amit mindenki szeret, és a fanyar narancsos-citromos ízvilág nagyon jól kiegészíti ennek krémességét.

Krémtúró torta, avagy a magyar cheesecake, így is hívhatnánk ezt a rendkívül egyszerű, de annál fennségesebb tortát. Még az abszolút kezdők sem tudják elrontani, mert nagyrésztg turmixolásból áll az elkészítése.

Olasz desszerteknél nálam a tiramisu mellet a profiterol a csúcsok csúcsa. Kívül és belül is csupa krém, és ami a legjobb, hogy rengeteg ízzel lehet variálni a krémeket...

Egy finom keltészta illatánál nincs is semmi, ami jobban visszaadja a gyermekkor hangulatát. De ne higgyük, hogy csak a nagymamák kiváltsága a kakaós csiga...

Répatortának az egyszerűségében rejlik a titka, de éppen ezért nagyszerű, hiszen szinte a végtelenségig lehet variálni az ízeket és hozzávalókat.

Régóta szerettem volna kipróbálni házilag is a műzlik királyát, a granolát. Alapját a zabpehely képezim melyet rengeteg magféle és szárított gyümölcs egészít ki.

Itt a tél és lassan a síelés időszaka. Sokunknak a télisportok nemcsak a testmozgásról, hanem a gasztronómiáról is szólnak, erre jó példa a híres gőzgombóc, melyet legtöbbször a sípálya melletti melegedőben szoktunk lakomázni.

Vasárnap az IKEA-ban ebédeltünk a családdal, és az ottani kedvencemet kértem, mint mindig. Nem, ez nem a húsgolyó, hanem a lazac. :D De persze süti nélkül nem ebéd az ebéd, így joggal szemeztem ezzel a barna finomsággal.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.