A Tejútrendszer Földről látható szeletkéje a Tejút. Ez a halvány, ködszerű képződmény tiszta éjszakai levegőben gyönyörű látványt nyújt

A katolikus egyház vezetője, Ferenc pápa olasz származású, argentin teológus-pap, aki 2013 márciusában foglalta el a szent széket. Hazájában az ünnep még inkább felértékelődött...

A japánok híresen kreatívak. Egy oktatóvideóban most azt figyelhetjük meg, hogyan készítenek közönséges tésztából konyhakést.

Csupán halvány emlékeink vannak arról, hogy milyen mennyiségben fogyasztottunk húsgolyót az IKEA-korszak előtt...

Az Egyesült Államokban, Ohióban működik a Loby's bár, amely rendkívül népszerű pub és grillező a fiatalok körében. A helyi hírportál újságírója el is látogatott ide, hogy belessen a kulisszák mögé...

Zsigóné Kati keze munkáját dicséri az idei húsvét legnagyobb durranása, az Ország Tojása. A strucctojásból készült mestermű a magyar történelem kulcspillanatait és a hungarikumjainkat örökíti meg.

Nyilvánvalóan nincs (vagy még nem ismert) olyan élelmiszer, amelyiknek a fogyasztása bizonyítottan legyőzné a rákot, ellenben a megelőzésért nagyon sokat tehetünk.

A BBC Future és a Hir24 beszámolója alapján ideje visszahozni a konyhába a pár évvel ezelőtt kiutált disznózsírt

A húsvét elengedhetetlen szereplője a sonka, minden magyar család asztalán központi helyre kerül. Korántsem mindegy azonban, hogy milyet választunk. Milyen legyen? A hentes megmondja a frankót.

Figyelve a különböző diétairányzatokat, az ember teljesen összezavarodik. Mindenki mást mond, és amit az egyik nap még boldogan faltunk, másnap már tiltólistára került. Az igazság az, hogy mint mindig, a mérték az érték.