© 2022 Foodyny.

Sokan és sok mindent mondtak már a szépségről, mégsem állíthatjuk, hogy ismerjük a titkát, de érdemes a saját szemszögünkből, a fortyogó lábos mellől is megvizsgálni a kérdést. Senki ne gondoljon arra, hogy ősi, titkos receptet osztunk megi vele, vagy titkos bájital összetevőit ismertetjük, de azért a szemhéjra helyezett uborkakarikánál komolyabban foglalkozunk a szépség és az étkezés összefüggéseivel.

egyék szép 1

A dolog jóval egyszerűbb, mint elsőre gondolnánk. Egészséges, természetes alapanyagokból álljanak az ételeink, tulajdonképpen ennyi az egész. De mégis mik lehetnek ezek?

Például a bogyós gyümölcsök: a szeder, áfonya, málna, acai bogyó, vörös áfonya, ribizli, goji bogyó – a felsorolás persze nem teljes. Ezek nemcsak finomak, hanem roppant egészségesek is. Tele vannak antioxidánsokkal, rengeteg bennük a vitamin és ásványi anyag, és – hölgyek figyelem! – remek ránctalanító hatásuk van. Ezek biztosíthatják a bőrünk természetes ragyogását anélkül, hogy kencéket használnánk. Sőt, az antioxidánsok lassítják az öregedési folyamatokat is.

szép egyél 1

Kezdjük a napot friss gyümölccsel, és szebbek leszünk.

AirChef

Kapcsolódó cikkünk: 

 

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.