© 2022 Foodyny.

Sorozatunk második részében a természet egy olyan ajándékát mutatjuk be, amely a hölgyek kedvence lehet. Egy egész iparág épült arra, hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben, ha a tükörbe néznek. Sokan komoly anyagi áldozatot hoznak a szépség oltárán, mi csak annyit ajánlunk: egyenek és igyanak! Például teát.

feketetea 1

A fekete tea egészséges, segít a fogyásban, csökkenti a koleszterinszintet, és nagyon jó méregtelenítő. No, de szépít is? Bizony! A fekete tea igazi bőrápoló csodaszer, magas a koffein tartalma, ezáltal javítja a bőrhibákat, és lassítja a bőr öregedését. Fogyasztása minden időszakban javallott, nyáron például védi a bőrt a napfény káros hatásaitól. Nem véletlen, hogy az ázsiai nők messze híresek a szép bőrükről. Ott ősi hagyományai vannak a teázásnak.

De nem merül ki ebben a fekete tea szépségre gyakorolt hatása. Egy hosszúra sikerült éjszaka után a szemhéjra helyezett filter rendbe hozza a duzzadt szemhéjat. A hölgyek rengeteg időt töltenek hajápolással, pedig csak teázniuk kellene, ugyanis ez az ital serkenti a haj növekedését, erősíti a hajszálakat. A sötét hajúaknak érdemes vele hajat mosni, vagy csak rövid ideig a hajon hagyni, mert a sötétebb tónusokat kihangsúlyozza.

AirChef

Kapcsolódó cikkünk: 

 

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.