© 2018 Foodyny.

Jó nagy felzúdulás lett abból, hogy több ötödikes gyerek gyanús rosszulléttel fordult iskolaorvoshoz a minap az amerikai Albuquerque-ben. A doki diagnózisa: a kölkök betéptek. De hogy történhetett ez meg?

Az alapos rendőri vizsgálat után kiderült, hogy a suli egyik jószívű tanulója talált otthon egy zacskó gumicukrot, amit felmarkolt reggel, és magával vitte az iskolába. A nebuló kedveskedni akart a többieknek, ezért a menzán megkínálta belőle a barátait. Ő maga egyedül betolt öt darabot a biztonság kedvéért, majd jóllakottan ültek be a következő órára.
Nem kellett fél óra, és főhősünk nagyon különösen érezte magát, szédült és arra gondolt, hogy talán ételmérgezése van a menzai koszttól. Az orvos megkérdezte mit evett, mire a megmutatta a zacskót és a maradék cukorkákat.

Mint kiderült, a cukrok orvosi Kannabisszal voltak „fűszerezve”, amit a nagypapának írt fel az orvosa. A gyerekek egyébként gond nélkül megúszták az esetet, az egyetlen rosszulléten kívül a többiek kifejezetten jól érezték magukat, végigvihogták a tanórát. Az orvos a biztonság kedvéért azért mindenkit hazaküldött aznap.

ZsÉ

Kapcsolódó cikkünk: TOP 10 hollywoodi vegán sztár

 

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.