© 2018 Foodyny.

blikk laisz

Lajsz András nem szívesen válik már meg az étteremtől, kezd fellendülni az üzlet, és ő is egyre jobban van /Fotó: Gy. Balázs Béla

Nincs megállapodás a koktélkirály és az étterme iránt érdeklődők között. A Pozsonyi úti hely még mindig Lajsz András (60) tulajdona, ennek pedig anyagi és lelki oka is van.

– Egyelőre nem adtam be a derekamat, pedig több komoly vevő is bejelentkezett már – árulta el a Blikknek a mixer, aki a múlt év végén megromlott egészségi állapota miatt kezdte árulni éttermének bérleti jogát. Lajsznak 2016 és 2017 között négy szívinfarktusa volt, mindeközben a magánélete is darabokra hullott, a feleségétől el kellett költöznie.

Az orvosok pihenésre utasították Lajszt, ráadásul sok időt töltött kórházban is, ami miatt távol kellett maradnia imádott éttermétől, és ennek bizony hatása volt a forgalomra. Éttermét ekkor kezdte árulni 85 millió forintért. Az elmúlt hetekben viszont alaposan megváltoztak a dolgok, Lajsznak már korántsem olyan biztos, hogy le kell mondania élete fő művéről.

A cikk folytatása elolvasható IDE KATTINTVA

 

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.