© 2018 Foodyny.

A Smart Egg Minder több mint egy közönséges tojástartó, ugyanis telefonos applikációhoz társítva éjjel-nappal meg tudja mondani azt, hogy hány darab tojás van a hűtőnkben, és azt is, mennyi ebből a régebbi és mennyi friss van közöttük.

tojastarto3

A tojástartó működési mechanizmusa rendkívül egyszerű: a látszólag teljesen átlagos műanyag tartót feltöltjük maximum tizennégy tojással, majd összehangoljuk az okostelefonunkra letöltött programmal. A képernyőn ettől kezdve megjelenik, hogy aktuálisan hány darab van a hűtőnkben. Ez azonban nem minden! Az okos tároló azt is megjegyzi, hogy a tojásokat milyen időrendben tettük bele, tehát, a korábbi, kevésbé friss darabokat el tudja különíteni képi megjelenítése során a frissebbektől.

A gyakorlatban ez azt jelenti: nem feledkezünk el arról, hogy a korábban vásárolt tojásainkat használjuk fel elsőként, így megelőzve, hogy záptojásból próbáljunk piskótát készíteni.

tojastarto1

A legnagyobb előnye pedig talán abban rejlik, hogy amikor bevásárlólista nélkül megyünk beszerezni a szükséges alapanyagokat a vacsorához, és tanácstalanul állunk a polcok előtt, hogy van-e otthon tojás, csak rápillantunk az applikáción a tartónk képére, és máris megkapjuk a választ a kérdésünkre.

ESZTER

Kapcsolódó cikkünk: 

 

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.