A tengeri herkentyűk esetében igen fontos, hogy az áru friss legyen, hiszen nagyon komoly rosszullétet okozhat például a romlott kagyló. De az ember mégiscsak azt reméli, hogy a friss azt jelenti, hogy már nem él az étel, amikor kihozza a pincér.

Japán egyik legnagyobb forgalmú gyorsétteremláncában, a Sushiróban a frissességet egészen másként értelmezik, erről egy "shoumizo3446" nevű Twitter felhasználó számolt be a privát oldalán. Nem is mesélünk többet, íme az ebédről készült felvétel, ez magáért beszél: A VIDEÓ MEGTEKINTHETŐ IDE KATTINTVA (csak erős idegzetűeknek!)

A kisfilmet egyébként pár nap alatt ötvenezernél is többen töltötték le, és komolyan megosztja a közönséget a látvány. Van, aki szerint vicces, mások állatkínzást kiáltanak, és azon szörnyülködnek, hogy egy olyan népszerű sushit forgalmazó étteremlánc, mint a Sushiro, hogy engedheti meg magának ezt.

ZsÉ

Kapcsolódó cikkünk: Íme egy jó kagyló recept!

 

hirdetés
hirdetés

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.