© 2018 Foodyny.

A hírességek szeretnek olyan vállalkozásokba fektetni, amelyek jövedelmezők, és egyben szórakoztatók is. A piac egyik ilyen szegmense a vendéglátóipar, ahol egy megfelelően képzett szakember segítségével hamar fial a befektetésük. Nézzük, kik azok a világsztárok, akik belevágtak a nagy kajabizniszbe!

Bon Jovi - New York
Az énekes még akkor is pénzt keres, ha történetesen egy "ingyenkonyhát" üzemeltet. A Soul Kitchen nevű, hajléktalanokat támogató éttermébe bárki betérhet és ehet, az elfogyasztott ételekért pedig mindenki annyit fizet, amennyit tud, illetve amennyije van. A bevétel adomány lesz, amivel a legszegényebb embereket támogatja. A vállalkozása olyan jól megy, hogy számos világcég is támogatja.

Jay Z - New York
Az énekesnek Atlantic Cityben, Chicagóban, Londonban és Atlantában is van étterme, vagyis inkább klubja, ahol enni is lehet. A baseballrajongó sztár 40/40-nek nevezte el a helyeket, ez a két szám egy baseballrekordot takar, egy játékos egy szezon alatt teljesített negyven hazafutást és negyven elkapást. Ez csak nagyon keveseknek, Jose Cansecónak, Barry Bondsnak, Alex Rodrigueznek és Alfonso Sorianónak sikerült eddig. Szóval Jay Z az ászokra hajt, és olyan vendégeket vár a klubjaiba, akik szeretik átélni a "menő vagyok" életérzést.

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.