© 2018 Foodyny.

Alkoholt inni lehet okosan és bután, a választás mindig rajtunk áll. Aki a szalonspicc érzésére vágyik, az vacsorázzon az esti buli előtt, és utána dobjon be egy könnyű koktélt, aki a berúgásra hajt, az üres gyomorral érkezzen, és válasszon valami magasabb alkoholtartalmú italt, azzal öblögessen félóránként. A hatás a harmadik óra végére garantált, a lábán nem fog megállni.

Az alkoholfogyasztásnak kultúrája van, amit azért is érdemes alapul venni, mert valóban nincs sok értelme a tajt részegségnek. Bár ízlések és pofonok... A Foodyny a kalandoroknak nyújt most segítséget, megmutatjuk a világ legerősebb piáit, melyektől garantáltan euforikus állapotba kerülünk… aztán kórházba is, ha nem vigyázunk.

1. Spirytus
A lengyelek egyik kedvenc "itala" eredetileg festékoldónak készült, de hamar kiderült, hogy a gátlásoktól ugyanolyan hatékonyan szabadít meg, mint a nem kívánt színtől. A Spirytus 96 százalék alkoholt tartalmaz, tisztán meginni talán csak az képes, aki rendszeresen fogyaszt szeszt nagy mennyiségben.

Jóslat: Aki ettől rúg be, 5:1-hez, hogy egy tetkóval ébred, ami kínai betűkből áll, és amiről azt hiszi, hogy "bátorság" vagy "szerencse" szimbólum. Holott és jó eséllyel a vécé jele lesz az. 

2. Everclear
Amerika sok mindenre büszke lehet, de ez az ital nincs azon a listán. A kukoricából készült szörny, bár "csak" 95 százalékos alkoholtartalommal büszkélkedhet, a Guinness rekordok könyvébe mégis úgy került be, mint a világ legalkoholosabb itala. Ivás mellett kiválóan alkalmas vízkőoldásra, festékmarásra vagy síkosság-mentesítésre is. A kocsit is megtankolhatjuk vele, bár kicsit köhögni fog, simán elmegy néhány kilométert.

Jóslat: Aki ettől rúg be, 10:1-hez, hogy nem otthon ébred, és a bankszámláján lévő összes pénz valaki másé már. Ha szerencséje van, nem házasodott meg.

3. X4 Whisky
Láttunk már skótszoknyát fejkendőnek használva, nos aki ezzel próbálkozott, az előtte ivott egy pár kupicával a skót X4 Whiskyből, az biztos! A pia 92 százalék alkoholtartalmú, és a megiváson kívül ez is jó mindenre, aminek nincs köze az emberi szervezethez… Két újságíró például kipróbálta, hogy a sportkocsiját tankolja meg vele: 160-es sebességre voltak képesek felgyorsítani vele a kocsit.

Jóslat: 2:1-hez, hogy a fogyasztás estéjén a mellette ülőnek szerelmet vall. Tök mindegy, ki az.

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.