Kedves Foodyny Olvasó! Egy új kezdeményezést szeretnénk indítani, melyben a reklámszagú, szakmai, érzelemmentes és előnyöket felnagyító leírások HELYETT a konkrét vendégvéleményeket és benyomásokat osztjuk meg. Ezzel a kezdeményezéssel az a célunk, hogy az étel-selfie véleményekkel kiegészülve segítse a Foodyny Olvasóit abban, hogy a különböző étkezések, italozások helyszíneit megismerhessék.

Vidéki vagy fővárosi, étterem vagy vendéglő, kifőzde vagy lángossütő... minden szóba jöhet! Tényleg minden. A lényeg csupán annyi, hogy néhány alapvető információ szerepeljen a beküldött ajánlásban. Amit az ajánló szerzőjétől várunk:

Ugye, hogy nem hangzik bonyolultan? Mutatunk egy példát...

Cím: Amikor először voltam a Babkában

A hely neve: Babka Budapest - XIII. Budapest, Pozsonyi út 3.

A 3 kép:

babka1

babka3

babka5

Extra képek:

babka2

babka4

Bevezető összefoglaló: Céges ünneplésünk helyszínéül egy olyan helyet választott a főnökség, amit ajánlás alapján érdemesnek látszott kipróbálni. Én annyit tudtam a helyről, hogy közel-keleti ételeket kínál és tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

Vélemény: Munkatársaimmal egy vacsorával egybekötött beszélgetést terveztünk. Nekem teljesen új volt a kínálat, a legtöbb kifejezésről azt sem tudtam, mit jelenthet... ezért hagytam magam rábeszélni egy olyan tálra, amely egy több kenhető ételből álló válogatást tartalmazott. Nekem úgy tűnt, hogy sokat kellett várni a vacsorára, és a hely telítettsége miatt a pincérekre is "vadászni" kellett, de ezt a helyzetet ők kedvességgel ellensúlyozták. Végül megérkezett a retro serpenyőben tálalt válogatás, melyet lepénydarabokkal ettem. Cékla, padlizsán, kecskesajtkrém, remek fűszerek... mindent megkóstoltam, mindenből ettem, és minden ízt élveztem, nagyon finom volt.

Az árakkal kapcsolatban viszonyításként: korsó Krusovice 900.-, Jameson 1200.-, a vacsorám (MEZZE kóstoló lepénnyel és zöldségekkel) 3500.-

A Babkában vacsorázni nagyon kellemes élmény volt, melyen a háttérzene hangereje rontott valamelyest.

Értékelés: 9/10

DT

Aki szívesen ajánl valamilyen gasztronómiához kapcsolható helyszínt a Foodyny olvasóinak, a következő hivatkozásra kattintva küldheti el egyszerűen a véleményét, képeit - OLVASÓI AJÁNLÁS ŰRLAP (link lesz egy formra)

Foodyny

 

Címkék :

Cikkajánló

1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND state=1 ORDER BY featured desc' at line 3
1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND state=1 ORDER BY featured desc' at line 3

Ez az oldal nem kereshető fel a következők miatt:

  1. Elavult könyvjelző/kedvenc
  2. A keresőprogram adata elavult erről a webhelyről
  3. Elgépelt webcím
  4. Önnek nincs hozzáférési engedélye ehhez az oldalhoz
  5. A kért erőforrás nem található.
  6. A kérés feldolgozása közben hiba merült föl.

Kérjük, próbálkozzon a következő oldalak egyikével:

Ha a nehézségek továbbra is fennállnak, kérjük, forduljon webhelyünk rendszergazdájához, és jelentse be az alábbi hibát.

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND state=1 ORDER BY featured desc' at line 3