Pörkölt mogyoró, cukor és kakaóvaj: ez az alapja az igazi nugátkrémnek, melynek már nemzetközi napja is van, pont ma. Ez a finomság számtalan sütemény alapja, használható tölteléknek, vagy bonbon gyúrható belőle, de ismerünk olyan nugátajongókat is, akik simán fehér kenyérre kenik, és úgy eszik. A kalóriában, és ezzel együtt boldogsághormonban is gazdag krémről azt tartják, hogy nemesebb és krémesebb, mint a csokoládé, erre azonban még senki nem szolgáltatott hitelt érdemlő bizonyítékot. Talán pont a mai nap a megfelelő arra, hogy a Foodyny olvasói teszteljék ezt az állítást. 

ZsÉ

Kapcsolódó cikkünk: Nőknek köszönhetjük a mosogatógépet

 

hirdetés
hirdetés

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.