A fűszeres ételek szerelmesei tudják, hogy nincs finomabb egy tocsogós, ragadós, kézzel cincálós, csípős csirkeszárnynál, amit képtelenség könnyek nélkül elfogyasztani. Az ember szájában már attól összefut a nyál, ha eszébe jut a csípős szószban úszó falatok látványa, hát még, ha megkóstolja. Ez az étel tényleg, valami elképesztően finom!

A csípős csirkeszárny Amerikából származik, és egy egészen friss recept: a feljegyzések szerint az 1960-as években készítették először. Azóta azonban óriási népszerűségnek örvend, a világ minden táján szívesen eszik. Kóstolják meg, ha még nem tették, nem fognak csalódni!

ZsÉ

Kapcsolódó cikkünk: Na kik eszik a világon a legtöbb sajtot?

 

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.