A cukkinis kenyér egy rendkívül egészséges, tápláló és vitamindús étel, melyet akár önmagában, akár szendvicsnek elkészítve is lehet fogyasztani. Amennyiben fehér liszt helyett teljes kiőrlésűvel készítjük, úgy még laktatóbb lesz. Érdemes gazdagon fűszerezni, fahéjat, gyömbért és őrölt szerecsendiót is tegyünk a tésztájába, így a cukkini íze még inkább kidomborodik és egy igazán különleges kenyérkét kapunk végeredményként. Zöld fűszeres ricotta-krémmel megkenve pedig tökéletes reggeli válhat belőle. Érdemes kipróbálni.

cukkinikenyer

Fotó: simplyrecipes.com

Kapcsolódó cikkünk: Hogyan válik a cukkini tésztává?

hirdetés
hirdetés

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.