A málnaszezon a végéhez közeledik, az Egyesült Államokban azonban most tetőzik. Nem csoda, hogy kihasználják az utolsó napokat arra, hogy ezt a fenséges gyümölcsöt ünnepeljék. A tejszínnel, a tejszínes joghurttal párosított málna nem véletlenül népszerű: tökéletes frissítő a nyári melegben.

tejszinesmalna

Érdemes több változatban is megkóstolni, hogy rájöjjünk, melyik áll legközelebb az ízlésünkhöz. Van, aki sima tejszínhabot nyom egy nagy adag málnára, más sűrű állagú, mézzel vagy cukorral édesített joghurt tetejére szórja, megint más pürésíti a gyümölcsöt, hogy friss joghurttal keverve egyszerű fagylaltot készítsen belőle.

Kapcsolódó cikkünk: Málnás macaron ylang ylang kivonattal

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.