A fine dining egy falat mennyország, a street food a jól sikerült kaland, a tökéletes pecsenye pedig maga a boldogság. Hab a tortán, hogy ezt a csodát a világ leghangulatosabb piacán, Ráckevén lehet befalni. A Kis-Duna partján, ahol a szomorúfűz ágai a vízbe érnek, ahol a kövér vadkacsáknak kenyér falatkákat lehet dobálni. Minden túlzás nélkül, ez a világ legjobb sült kolbásza! És az az oldalas! Rezgős, szaftos, kívül ropog, belül omlik, és az az íz! Otthon ezt nem lehet megcsinálni, akármilyen jó szakácsok is vagyunk. A húsokat több napig pácolják titkos fűszerekben és valószínűleg kolbászzsírban sülnek, de ez lehet, hogy nem így van. A titkot csak Szegedi Imi tudja, aki készíti a csodát. Szerdán és szombaton kivétel nélkül mindig kanyarog a sor a pecsenyés büfékocsija előtt. Sokan nem is vásárolni mennek a piacra, hanem kolbászt, sült húst enni. A pestiek is csak úgy leugranak egy jó reggelire, korai ebédre. Foszlós fehér kenyér, mustár, savanyú és forró menza tea dukál a zsíros sültek mellé. A ráckevei kolbászos soha nem zárhat be! Soha!