© 2018 Foodyny.

Van egy aprócska hely Budapesten, a XIII. kerületben, ahova akkor is érdemes betérni, ha nem vagyunk túlságosan éhesek, mert csipegetnivaló is akad elég. Persze korgó gyomorral is bátran betérhet az ember, mert laktató adagokkal is szolgálnak, ha éppen arra fűlik a fogunk. Ez a hely a Kencés, a Tátra utca egyik új színfoltja, ahova kisbabát, nagy babát és még kutyát is bátran be lehet vinni.

És, hogy mitől olyan különleges ez a hely?

Helyben, hozzáadott adalékanyagoktól mentesen, saját kezűleg készítik a finomabbnál finomabb szendvicskrémeiket, és helyben sütik hozzá a prémium minőségű francia pékárut. Kínálatukban találkozik a tradíció, a különleges, az állandó és a szezonális.

Mottójuk: Yes We Ken! Szóval az ige náluk a KEN. Kennek szendót, ha úgy akarjuk, de ha jobban szereti az ember, akkor leül, és maga kenegeti komótosan a krémeiket az ínycsiklandó szendvicskrém-tálaikról egy pohár szörp, bor vagy akár sör mellett. És náluk még a desszert is krém. Tényleg. Kivéve a szombati friss. Az házi flódni.

 

ZsÉ

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.