Hova menjünk a Balaton déli partján?
„Nekünk az egész életünk a Balaton, nem is értjük, hogy lehet, hogy olyan sokan mindössze a néhány nyári hónap alatt jönnek ide”
„Nekünk az egész életünk a Balaton, nem is értjük, hogy lehet, hogy olyan sokan mindössze a néhány nyári hónap alatt jönnek ide”
A megengedettnél magasabb cianid tartalom miatt a holland hatóság riasztást adott ki a keserű sárgabarackmag étrend-kiegészítőre.
Napjainkban már nem csak a vidéken élő háziasszonyok kapják elő a kamrából a tésztanyújtó gépet, hogy széles metéltet vagy kockatésztát gyártsanak. A kezdőknek azonban érdemes megfogadniuk néhány aranyszabályt...
Minden hazai konyhában találkozunk ezzel az ízletes gyümölccsel, amit nyersen, főzve, grillezve, és passzírozva is előszeretettel fogyasztunk. Engedjék meg, hogy a Foodyny olvasóit elkalauzoljuk a paradicsomok paradicsomába, ahol elképesztő változatossággal találkozhatunk.
Hatalmas meglepetésre nem egy ízig-vérig olasz trattoria, hanem egy berlini étterem állította fel a pizzakészítés új világrekordját azzal, hogy 111 különböző ízű sajtot használva sütött egy normál méretű pizzát.
A Foodyny oldalán foglalkoztunk már a kínai konyha egyik legkülönlegesebb fogásával, az ezeréves tojással, de most újra késztetést éreztünk, hogy elővegyük a témát.
Ők is nassolnak, persze. Van, aki csokival tömi magát, a tudatosan étkezők persze a lopott percekben is csak zöldséget rágnak
Az írek minden alkalmat megragadnak arra, hogy az utcán mulassanak, énekeljenek – nincs ez másként a legendás védőszentjük emléknapján sem.
A mexikói konyha egyik gyöngyszeme a ropogós tésztába töltött marhahús, saláta, avokádó, kukorica és paradicsom, vagyis a taco.
Ez szerintünk az egyik legzseniálisabb étel, amelyet az olaszoknak köszönhetünk.