Egyszóval, összegyűjtöttünk 5 csokoládés receptet az adventi édes napokra! Biztosan felvidítanak!

Erre aztán tényleg senki sem gondolt: egy kaliforniai pék vegyítette a francia és a japán konyhát, létrehozva egy olyan ételt, amelyről első ránézésre nehéz mit mondani...

Az ünnepek előtti készülődés mindenkinek megterhelő, a konyhában sürgő-forgó háziasszonyok ezekben a napokban ki sem látnak a munkából.

Vikki Jones a minap a padláson kutakodott, ahol rátalált a nagymamája régi dobozaira. Az egyikben igazi kincsre lelt, csokira, 115 éves csokira.

Szalmonella baktériummal fertőzött ez a Lengyelországban gyártott áfonyás fehércsoki. Ezért az édesség forgalomból történő kivonását kezdeményezi a Nébih. A döntést a német hatóság bejelentése alapján hozták meg.

Senki ne essen kétségbe, hogy ha az ünnepekre tervezett sütije nem úgy kerül elő a sütőből, ahogy a recept mellé rendelt fotón, vagy a legromantikusabb szerelmes-karácsonyos filmekben kinéz.

A karácsony, a meghitt hangulat, a készülődés izgalma, mindenkit átjár ebben az időszakban. Az is része viszont a szokásainknak, hogy milyen ételeket eszünk ilyenkor. Főleg a tradíciók és a családi szokások vezetik a háziasszonyok fakanalát, és határozzák meg mi fog az asztalra kerülni.

Aki igazi Twin Peaks rajongó, annak nem nehéz egy háromszög alakú csokiban meglátnia az ismerős hegycsúcsokat. Sokan a Toblerone márkájú – az egyetlen ilyen formájú – csokoládét azonosították a sorozattal. Most azonban versenytársa született.

Massimo Bottura a világon az egyik, Olaszországban pedig a leghíresebb séf, neki tulajdonítják az olasz gasztronómia teljes megújulását.

Tudták, hogy nemcsak a zöld és a fekete, hanem a fehér tea is fantasztikusan jó? Meglepő, mert ezt a fajtát ritkán emlegetik. A fehér teának majdhogynem százszor akkora hatóanyag-tartalma van, mint a közismert zöld testvérének.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.