Ki ne ábrándozott volna már arról, milyen szuper lenne, ha úgy készíthetnénk el a napindító feketénket, hogy közben az ágyból sem kell kikelnünk?

A Foodyny összeszedett egy csokorra való olyan érdekes, és eddig talán nem hallott tényt a hétköznapi ételeinkkel kapcsolatban, amely sokakat biztosan meglep majd.

Édes napra virradtunk, ma ünnepeljük a kívül ropogós, belül folyós csokoládészuflét, az egyik legnagyszerűbb édességet.

A lazac rózsaszín húsa olyan olajokat – Omega-3 zsírsavakat – tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak az érrendszerre, a vérellátásunk normális működése pedig a szép bőr alapvető feltétele.

Előszeretettel fogyasztjuk őket, a konyhában vagy a spájzban mindig van belőlük, de azt sem tudjuk, hogy a learatásuk előtt, hogy néznek ki…

De jó is lenne, ha már teremne a finom hazai, napfényízű eper!

Argentína. A kulináris élvezetekért rajongók számára egy csodálatos dél-amerikai ország, amelynek gasztronómiájára az európai kultúrák, így az olasz, a spanyol és egy kicsit talán még a francia konyha is hatott.

Ez ám a hír! A világ egyik legnagyobb sörgyártója, a Carlsberg fúziós szerződést kötött a budapesti székhelyű, kisüzemi Horizont sörfőzdével...

Azt már őseink is tudták, hogy érdemes a méhek munkájának gyümölcsét, a mézet fogyasztani. Mostanra számos jótékony élettani tulajdonságát megismertük, és „ipari” formában állítják elő.

Sorozatunk második részében a természet egy olyan ajándékát mutatjuk be, amely a hölgyek kedvence lehet. Sokan komoly anyagi áldozatot hoznak a szépség oltárán, mi csak annyit ajánlunk: egyenek és igyanak!