Napra pontosan tizennyolc évvel ezelőtt kezdett sajtokat készíteni Ica néni, miután anyósától megtanulta a szakma csínját-bínját. Ma már a gyerekei is ezzel foglalkoznak...

Brazíliában két dolog biztos: az evés és a tánc. Ezek nélkül ugyanis – ahogy vallják – nem élet az élet.

Vannak olyan élelmiszerek, amelyekről álmunkban sem gondolnánk, hogy akár csak egy pici tejet is tartalmaznának, mégis az összetevőik között szerepel a tejcukor. Ezek közül gyűjtöttünk össze ötöt.

Csak azért, mert a csúcson vannak, és sok millió dollár van a számlájukon, nem feltétlenül a Michelin-csillagos éttermeket favorizálják, sőt!

Az amerikai étteremlánc most jelentette be, hogy megszünteti a mesterséges aromák és mesterséges színezőanyagok alkalmazását

Júlia napja van, a néphagyomány szerint ettől a naptól kezdve várhatjuk az időjárás melegebbre fordulását.

Hétköznap kora reggelente élettel és kolbászalapanyagokkal telik meg Hartai Henrik húsfeldolgozó üzeme, hogy aztán füstölt kolbászokkal lássa el, többek között, az összes fővárosi piac csemegepultját.

A hazai gasztroesemények egyik legegyedibb eseményével, az idén 100 éves Gellért Szálló csodás panorámájú apartmanjában rendezett "Lakosztályétteremmel" bővül az Indoor Sörfesztivál programja.

Ha feltennénk a kérdést, hogy hol található a világ legrégebben megnyílt, ma is működő étterme, biztosan sokan az ősi városokat, Rómát, Athént, Kairót vagy esetleg Jeruzsálemet mondaná. 

Gyönyörű a megjelenése, és még a tengeri környezetre is pozitív hatással lesz a Norvég Snøhetta nevű cég legújabb fejlesztése, az Under, a víz alatti étterem.

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.