Van egy jó és egy rossz hírünk: a jó, hogy már egy csak hónapot kell várni a húsvétra. A rossz, hogy 2018-ban április 1-re esik az ünnep, ami a bolondok napja...

A világ egyik legnagyobb, legalább száz országban jelen lévő, több mint 43 ezer egységgel rendelkező gyorséttermi hálózatában tavaly Magyarország teljesített a legjobban.

Pici, zöld, és ha elkezdi enni az ember, egyszerűen nem képes abbahagyni.

Ahogyan azt már a Foodyny olvasói is tapasztalhatták, néha látszólag teljesen ok nélkül elszabadulnak az élelmiszerárak. A kofáknál kérdezősködtünk, akik nagyon szívesen meséltek – név nélkül – az árképzés okairól.

Negyedik helyen végzett a Best Wine of thet World borversenyen a Patricius Borház 6 puttonyos tokaji aszúja - számolt be a kiváló eredményről az MTI.

Akár a Foodyny olvasói közül is bárki elérheti, hogy a jövőben éttermeket és menüket tesztelve, szavazatával hozzásegítsen egy-egy éttermet a Michelin-csillaghoz...

Sokan és sok mindent mondtak már a szépségről, mégsem állíthatjuk, hogy ismerjük a titkát, de érdemes a saját szemszögünkből, a fortyogó lábos mellől is megvizsgálni a kérdést.

A henteseket gyerekkorom óta ismerem, mindig segítőkészek, sőt még főzési tippekkel is ellátják azokat, akik fejet vakarva töprengenek a pult előtt állva, hogy a vasárnapi ebédhez mit válasszanak.

A családi vállalkozásként működő vecsési Rusa Kft. az ipari övezet perifériáján közel harminc éve készíti savanyúságait.

Bár egyre többen fogyasztják itthon, a legnagyobb jóindulattal sem állíthatjuk, hogy Magyarország kedvenc étele lenne a nyers hal