Minden kezdet nehéz – tartja a mondás, így van ez a dokumentációval is. Persze nem akkor, ha van egy remekbe szabott applikációnk, amely gyakorlatilag elvégez helyettünk minden körülményes számolási feladatot.

Szerencsére a magyar konyhákban is nagy népszerűségnek örvend az édesburgonya, de egyelőre túl óvatosan bánunk vele.

Egyszerű és nagyszerű, a séfek szerint méltatlanul elfeledett és nem megbecsült édesség a banánkenyér.

Halmozzuk befőttesüvegbe az ételünket! Ha pedig eltűnik a fedő, egyszerűen vegyünk elő a kamrából egy másikat. Lássuk, milyen finomságokat vihetünk munkába ily módon!

László Árpád ikonikus szereplője a hazai gasztronómiának, hiszen olyan legendás éttermek fűződnek a nevéhez, mint a dunai hajóra épített Columbus és a Spoon...

Magyarországon teljesen általános az erős paprika fogyasztása, sőt, valamilyen oknál fogva a férfiak azt hiszik, hogy hősies virtus megpaprikázni a levesüket, bármennyire is izzasztó és kellemetlen.

A tökéletes megjelenés nem az égiek ajándéka, a leghíresebb sztároknak is meg kell szenvedniük azért, hogy jól nézzenek ki a vörös szőnyegen.

Több mint másfél évtizeddel ezelőtt, az akkori földművelésügyi miniszter mert nagyot álmodni, és a magyar cseresznye chilei exportját tűzte ki célul.

Hohohó! A következő bejegyzésünket most tessék elolvasni, a cikk főszereplőjét azonban kizárólag munka után, a kocsit leparkolva tessék ünnepelni, hiszen alkoholról van szó.

Végre egy nap, amikor nem, hogy lehetséges de egyenesen kötelező este a munka után palacsintát enni, hiszen ma van a nemzetközi palacsinta nap.