A tavalyi unikornis mániától, úgy tűnik, idén sem szabadulunk, de van, amikor nem is szeretnénk! 

Ki gondolná, hogy a kukta ötlete már a XVII. században felmerült? 

A ráérős hétvégi vacsorák elengedhetetlen kelléke volt ez idáig a pezsgő, melyhez a romantikus estéken epret is kínálunk. 

Azok a fanatikus gasztro-világnap rajongók, akik a Foodyny-hez hasonlóan számon tartják, hogy mikor melyik ételt ünnepeljük, valószínűleg egész évben a mai napra vágytak. 

Kovács Zita, a Kovács és Lánya Borászat vezetője két igazán különleges borukat ajánlja a hétre.

Május elején burjánzani kezdenek a kerti zöldfűszerek: elsőként a kakukkfű, majd a citromfű, a menta, a bazsalikom, az oregánó és végül a levendula kerül sorra.

Nem, nem a kávé az egyetlen megoldás.

Hogy milyen a tökéletes szendvics? Szerintünk friss, illatos, ízes, roppanós és a látványa is megnyerő, egészséges, teljes értékű.

Az Aperol Spritz egyre divatosabb ital hazánkban is. Az olaszok fröccse jó minőségű proseccóval, Aperollal és szódavízzel készül. 

Nyolcadik alkalommal rendezte meg a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete, francia mestertanfolyamát Budapesten.

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.