A Parlament tövében nyílt meg az Elysee Bistro és Kávéház. Nem sok vendéglátóhely dicsekedhet ilyen előkelő helyszínnel, sőt, talán egy sem.

A budaörsi halpiacról indult Big Fish mára új márkávánőtte ki magát, mióta a tulajdonosai tengeri halakkal kezdtek el foglalkozni.

A minőségi kávézás újabb különleges színterét ismertük meg a Madal Cafe birodalmában. Maga az üzlethelyiség letisztult, mégis kellemes: a galériáról ráláthatunk a pultban tevékenykedő baristákra, és figyelemmel kísérhetjük a munkájukat.

Sokan tudják, sokan viszont nem, hogy a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum kész tárháza a történelemnek. Akik kicsit is érdeklődnek a vendéglátás iránt, azoknak ajánlott egy látogatást tenni náluk!

A Konyha eltalált nevével és ideális elhelyezkedésével szerintünk jól muzsikáló hely. Három éve nyílt meg a Madách Imre utca 8. szám alatt, és mára beleivódott a gasztrokörnyezetbe.

Egy vendéglátóhely megítélése nem az étel kóstolásától vagy elkészítésétől indul, hanem attól a pillanattól, amikor belépünk az étterembe. Már az enteriőr is befolyásolhatja a véleményt: fontos az első benyomás.

Mivel a gasztronómia újra virágkorát éli Magyarországon, egyre többen döntenek a vendéglátó szakma, és a szakácsmesterség mellett.

Egy hely, ahol a kávézás szerelem – vallják a tulajdonosok, és ennek az eredménye az Ébresztő. Egy már működik Tatán, és ennek jó hírére a pesti egység sem cáfol rá...

Egyre több olyan éttermet tudunk bemutatni, ahol a vendéglátás tradicionális módját képviselik. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az erőteljesebben reklámozott, felkapottabb éttermek mellett hírt adjunk ezekről is.

Sokan úgy vélik, hogy a bulinegyed csak bulizásra és piálásra való, de nem lehet igazán jókat enni. Nos, én ezt a téveszmét szeretném eloszlatni. A Trattoria Gozsduban ettem már pizzát, pennét és rizottót is, és sosem csalódtam. 

Számos hír keringett arról, hogy a KGB - Kálvin Gastro Bistro, Budapest Top 4. gasztrobárja bezárja kapuit. Ez persze nem egyedi eset a budapesti gasztronómiában...

GASZTROARC ABC - KERESŐ

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.