© 2018 Foodyny.

img 5847

A Gozsdu Udvar veterán bárja átalakulását követően megtalálta a tökéletes egyensúlyt étterem és szórakozóhely határán.

A Gozsdu Udvar szinte követhetetlen tempóban cserélődő vendéglátóhelyei közt biztos pont a Klikk Bistrobar, mely a környezeti zajjal nem törődve, egészen bámulatosan fejlődik. Míg a kezdetekben a Klikk kizárólag az est leszálltával éledt fel, ma már komoly versenytársa az árkádsor szinte bármely éttermének, miközben képes volt megvédeni helyét a turistanegyed éjszakájának hierarchiájában is.

img 5849

A Klikk sorsfordító újítása minden kétséget kizárólag a konyha alapjaiban való újraszervezése volt, melynek köszönhetően a isteni bárhangulathoz méltó italkínálat a legkülönfélébb, a legmagasabb minőséget képviselő fogásokkal válhatott teljessé. A napfényes órákban erősítő Klikk átgondolt, az arculatához illeszkedő, laza bisztrófogások budapesti mezőnyében szinte verhetetlen: laktató, kizárólag magas minőségű alapanyagokból készült hamburgerek, hagyományos-és vegetáriánus sörkorcsolyák és desszertek mellett a folyton megújuló séfajánlatnak is nehéz ellenállni, ez pedig vissza is köszön a népszerűségben.

img 5846

A Klikk kettős életének köszönhetően egyszerre képes egy kávé vagy egy isteni ebéd erejéig megállítani a belvárosi munkanapok forgatagát és a város egyik legjobb bárjával bíró szórakozóhelyként bevezetni a pesti éjszakába. Annak ellenére, hogy a két profil gyakran merőben eltérő megoldásokat igényel, a bisztró személyzetének mégis rendre sikerül megtalálnia a tökéletes hangot. A kiszolgálás figyelmes és végtelenül professzionális, mely ritka erény a fővárosi vendéglátóhelyek közt.

img 5848

A közelmúltban vadonatúj étlappal előrukkoló Klikk a bizonyíték, hogy a Budapesti vendéglátásban végső soron a folyamatos fejlesztés, az önreflexió által a szabad verseny során aratott győzelem az, mely valóban meghatározhat egy prémium szórakozóhelyet.

Cím: 1071 Budapest, Király u. 13.

Fotók: Klikk 

 

AirChef

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.