Készíts egyszerűen egészséges rágcsálnivalót! Nincs magas szénhidráttartalom és zsírtartalom, de még az ízfokozók miatt sem kell aggódni!
Ajánljuk mindenkinek!
Hozzávalók:
2 konzerv csicseriborsó
2 evőkanál olíva olaj
1 teáskanál füstölt paprika
½ teáskanál tengeri só
¼ teáskanál őrölt bors
A csicseriborsót mossuk át majd szárítsuk is meg. A tepsi aljára tegyünk sütőpapírt majd egyenletesen szórjuk rá a csicseriborsót. Fújjuk le olaj spray-vel, ezután a 200 fokra előmelegített sütőben süssük 20-25 percig. Miután elkészült, szórjuk meg a fűszerekkel, rázzuk össze és fogyasztás előtt hagyjuk kihűlni.
Használhatunk száraz csicseriborsót is. ebben az esetben bő, enyhén sós vízben főzzük félpuhára, utána ugyanúgy járjunk el, mint a konzerv esetében. A fűszerezést bátran változtassuk meg ízlésünk szerint.