Egyszerű, egészséges, hívogatóan színes és finom. Répás-sajtos szendvics.

Nagyon szeretjük a rizskochot, gyümölccsel meg különösen.

Egy igazi téli gyümölcsleves. Illatos, harmonikus ízű, forrón és hidegen is nagyon finom leves, házi alma chipsszel.

Zeller, narancs, alma tárkonyos majonézzel. A pikáns ízek kedvelőinek ajánlom.

Tavaszváró, gyors, könnyű, színes ebéd. Tengeri hal roston, borsos, petrezselymes tejföllel és oreganós sült zöldségekkel.

Ha reggelinek készítjük, a tölteléket akár előző este is összeállíthatjuk. Reggel csak megtöltjük a zsemléket, be a sütőbe, és már ehetjük is a zamatos, ropogós, forró zsemléket.

Nem vagyok egy mustárrajongó, most először – felkérésre – készítettem mustármártást, de el kell ismernem, hogy fantasztikusan finom lett. A sült édesburgonya pedig, kitűnően kiegészítette a mártás pikáns ízét.

A szürke, téli hónapokban jólesik az üde zöld brokkoli és a telt ízű, krémes, szószos csirke.