Ez egy igazi ünnepi étel lehet. Képzeld el a tejszínes, diós, rozmaringos füstölt sajtos szósz találkozását a borban párolt csirkével! Nem semmi, és mellette a zöld tészta, látványnak sem utolsó.
Hozzávalók:
A csirkemelleket sózom, borsozom.
Egy serpenyőben kevés olajon a hús mindkét oldalát aranybarnára sütöm. Ráöntöm a bort, és beleteszem a rozmaring ágat. Kis idő múlva mérsékelem a hőt, és egy kis víz hozzáadásával, lefedve puhára párolom.
A tésztát megfőzöm.
A húst kiveszem a serpenyőből, és melegen tartom. A visszamaradt pecsenyeléhez adom a tejszínt, a reszelt sajtot és a durvára vágott diót. Ha kell még, sóval, borssal, őrölt rozmaringgal tovább ízesítem.
Egy tálon szépen elrendezem a tésztát, a húst és ráöntöm a szószt.
Forrás: http://gyorsfinomreceptek.blog.hu