Liszt, tojás, víz, vaj, só + savanyú káposzta, hagyma, szalonna, fűszerek és fehérbor.

Volt már a blogon bakonyi sertésszelet, volt bakonyi csirkeragu leves - és most ismét egy bakonyi variáció érkezik... Igen, talán ebből is látszik, hogy rajongok a szalonnás, gombás, szaftos húsokhoz, úgyhogy nézzétek végig a videómat vagy nézzétek a fotókat - szerintem eléggé meggyőző lehet a végeredmény.

A hidegebb idő beköszöntével mindig előtérbe kerülnek nálam a tartalmas és forró levesek, amire hoznék most egy nagyon jó példát.

Amikor a hőmérő higanyszála elkezd konvergálni a nulla fok felé, és amikor már ilyen korán sötétedik, akkor nagyon jó a hazaérkezés után egy forró, tartalmas levessel folytatni a délutánt.

A burgonyákat megpucoljuk, megmossuk, majd vékonyan felszeleteljük mindet, ezt követően pedig a hagymákkal hasonlóan járunk el.

Volt egy gyönyörű vadnyúlgerinc a fagyasztónkban, amiből egy nagyon könnyed kis ebédet terveztem. Nem fine dining fogást szerettem volna az asztalon látni, de azt sem szerettem volna, hogy egy sima raguban tűnjön el ez szép és nemes hús. Nem bántam meg a választásomat, egy igazán könnyű és finom ebéd lett a végeredmény.

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.