Outstanding in the Field. Így hívják azt a Santa Cruz-i rendezvényszervező céget, amely nem mindennapi piknikeket szervez.

Elérkezett az úgynevezett lassan termő zöldségek időszaka, melyek különösen nagy koncentrátumban tartalmaznak vitaminokat és ásványi anyagokat. 

A kaszinótojás minden évszakban népszerű eleme a hidegtálaknak, ráadásul egyetlen apró trükkel őszies változatban is elkészíthetjük.

Az ENSZ Élelmezési Mezőgazdasági Szervezete még 1979-ben nyilvánította Élelmezési világnappá október 16-át.

Itt az ideje, hogy a dekorációnkat az étkezőben is lecseréljük, az őszi hangulatunknak megfelelőre.

A gyümölcsök között most az alma, a körte, a birsalma, a füge és a szőlő a nyerő.

A rántott sajt egyik legnépszerűbb változata a sajtgolyó, amit bő olajban pár perc alatt kell megsütni.

Nem kell profi sörfőző mesternek lennünk ahhoz, hogy isteni kézműves italokat készíthessünk. 

A Mustra nagy érdeklődés mellett lezajlott záró állomásán végleg megdőlt az "amerikai szemét" mítosza.

A dietetikusok szerint a rendszeres mozgás mellett az is rendkívül fontos, hogy mit fogyasztunk az edzéseket követően.

Az Egyesült Államokban ma ünneplik az erősen fűszerezett gumbó nevű egytálételüket. 

A Beszálló – Fáma kombó magyarba oltva, leginkább így nevezném, a látszólagos egyszerűségre hivatkozik.

Az őszi időszakban a hazai piacok és áruházak kínálatában is egyre nagyobb számban jelennek meg a tökfélék.

A Radisson Blu Béke Hotel győzőtt a Gastro&Hotel Design Award versenyen.

SZTÁRHÍREINK

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.