Heti recept: Bundás alma
Mindenkinek megvan, ahogy a nagyi áll a konyhában, és kilószámra gyártja a bundás almát a kisunokájának? Bizony, nekem is, így ez talán az egyik legkedvesebb, igazán nosztalgiadús desszertem.
Mindenkinek megvan, ahogy a nagyi áll a konyhában, és kilószámra gyártja a bundás almát a kisunokájának? Bizony, nekem is, így ez talán az egyik legkedvesebb, igazán nosztalgiadús desszertem.
Jól időzítve jelent meg Jamie Oliver új szakácskönyve, hiszen ezúttal nem a megszokott, gyorsan összedobható ételeket kapjuk tőle, hanem igazán exkluzív ételsort állíthatunk össze a bőségesen rendelkezésre álló leírásokból.
Magyar embernek magyar konyha, meg egy kis thai, kínai, indiai, olasz... Az embereknek időnként szüksége van arra, hogy olyan ételeket fogyasszon, ami egy kicsit kiragadja a "komfort zónából", ami nem egészen illik bele a környezetbe, ami valahogy más.
Ötcsillagos vegán foodpornó. Padló, kész. Kristóf konyhaművészete annyit fejlődött az elmúlt években, hogy szóhoz sem jutok.
Mostanában egyre jobban húz a szívem a desszertek felé, remélem, megbocsájtotok érte. :) Nem tudom megunni nagymamám receptkönyvének lapozgatását, és akárhányszor a Túrófánkhoz érek, muszáj elkészítenem.
Az elmúlt néhány évben hazánkban is forradalmát éljük a különböző, újabb és újabb, sokszor egyre szélsőségesebb étkezési irányzatoknak, melyek mind az egészségesebb életmód jegyében születtek.
Mindenki szereti de senki nem áll neki otthon, mi az? :) Naná, hogy a sajt- és habroló, hiszen bár nem a legbonyolultabb "desszertünk", mégis van vele néhány óra munka, és egyszerűbb ezt a néhány órát a cukrászoknak meghagyni.