A pásztortarhonya mintájára.

Hozzávalók:

  • 1 csésze bulgur
  • 2 csésze víz
  • 3 db újhagyma
  • 2 evőkanál vaj
  • 2 db TV-paprika
  • 1 csésze főtt kukorica
  • 2 teáskanál paprikakrém (pl. Piros Arany)
  • nagy csipet só
  • bors
  • néhány karikára vágott kolbász

Az újhagymákat vékonyra karikázzuk, az olvasztott vajon megfonnyasztjuk, majd beleöntjük a bulgurt, a vizet és fűszerezzük.

Amikor felforrt, beleszórjuk a főtt kukoricát, a kis kockákra vágott paprikát és a kolbászt. Ezután fedő alatt puhára pároljuk, nagyjából 25 perc kell amíg a bulgur és a paprika és megpuhul. Közben néhányszor keverjük át.

mezesbul1.jpg

 

Forrás: http://mezesmacska.blog.hu

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.