Hozzávalók:
a panírhoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa
A sertéskarajt felszeleteljük és kikloppfoljuk, megsózzuk; a lilahagymát félkarikákra vágjuk, a kolbász kis kockákra, a sajtot pedig szintén felcsíkozzuk, aztán szépen egységesen elosztjuk a hússzeleteken, kakukkfűvel ízesítjük, félbehajtjuk őket, majd a hagyományos módon bepanírozzuk és bő olajban kisütjük.
A hajdinakását a rizshez hasonlatos módon készítjük el, egy picivel több vízzel, de a későbbiekben is adhatunk hozzá vizet, míg eléri a kívánt puhaságot, rozmaringgal és két gerezd fokhagymával ízesítjük, illetve már az elején, különböző magokat szórunk bele ízlésünk szerint.
Forrás: http://orultenjoetelek.blogspot.hu
Kapcsolódó cikkünk: Almás-mákos guba, mézes-vanília öntettel