Bármilyen szezonális gyümölccsel elkészíthető piskóta, ami maradék cukkini eltüntetésére is kiválóan alkalmas :)
Hozzávalók:
- 300 g barack
- 155 g Szafi Fitt süteményliszt
- 65 g eritrit
- 1 rúd vanília magjai
- 3 db M-es tojás
- 150 g cukkini
A cukkinit hámozzuk, kétkéses aprítóban pépesítjük, a barackot apróra vágjuk.
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a sárgákat, az édesítőt, a vaníliát, a cukkinit, végül a süteménylisztet.
Óvatosan, de alaposan csomómentesre keverjük és pár percet állni hagyjuk.
Szilikonlappal bélelt 20x30 cm – es tepsibe öntjük, bőven megpakoljuk a barackkal és 60 perc alatt készre sütjük.