Békebeli ízélmény, 100% paleo hozzávalókból. Forgathatjuk dióba, mákba, gesztenye- vagy kókuszlisztbe, ízlés szerint.
Hozzávalók:
- 36 dkg ToTu
- 55 g édesítő
- 2 db M-es tojás
- 75 g cassava gari
- csipet só
- 15 g kókuszolaj
- fél rúd vanília magjai
- 1 ek. citromlé
- 35 g kókuszliszt
- pirított dió vagy kókuszliszt a forgatáshoz
- öntet: 150 g Cocomas + 2 ek. citromlé + por édesítő + 1 ek. kókuszolaj
A forgatáshoz és az öntethez való alapanyagok kivételével mindent összeöntünk, és villával, majd kézzel alaposan átgyúrjuk és 10 percet pihentetjük.
Gombócokat formálunk, forrásban lévő vízben kifőzzük (kb. 3 perc) és tetszőleges lisztbe vagy darált magba forgatjuk, a lehűtött öntettel kínáljuk.