Összegyűjtöttük a legnépszerűbb fajtákat, valamint azt is, hogy ezeket miként érdemes elkészíteni.
A nap receptje: citromos-szezámolajas nyers gomba-cukkinisaláta pirított pekándióval, parmezánnal, fürjtojással
A vargányás rizottó az egyik személyes kedvencem.
Áprilisban már valóban éled a természet: virágoznak a gyógynövények, zöldellenek a fűszernövények és hamarosan láthatóvá válnak a zöldségek első kezdeményei is.
A következő vegetáriánus fogás alapanyaga a zellergumó, amit legtöbbször krémlevesként, vagy zellerpüré formájában ismerünk. Mi történik azonban akkor, ha a céklához hasonlóan, héjastul megsütjük?
Egészséges és tápláló vacsorát készíteni mindössze ezer forintból? Cikksorozatunkban bemutatjuk, hogy egyáltalán nem lehetetlen. Ezúttal tepsis csirkeszárnyat fektetünk zöldségágyra.
Még három évvel ezelőtt sikerült egy brit hentesnek megalkotnia a világ legdrágább kolbászát, melyet azóta sem tudott senki felülmúlni. A mangalicából készült finomság kilója 700 font, vagyis mintegy 245 ezer forint.
Már a tavasz kopogtat... akármilyen hideg is van kinn és még a hófoszlányok is betakarják a földet... a tavasz, a megújulás már itt van. Én is megújítom a receptjeimet, friss, könnyed, zöldséges ételeket készítek, ahogyan most is.
A teljes értékű ételek igazi fehérjeforrások, emellett értékes tápanyagokat is tartalmaznak, miközben adalékanyagoktól mentesek. Hatalmasat tévedünk, ha azt gondoljuk, ehhez mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk.
Nem mondom, hogy gyorsan elkészül, ez egy igazi hétvégi fogás, de közel sem olyan bonyolult, mint azt az ember gondolja. A neten meg lehet nézni, hogy készítette Julia ezt a ragut a tévéműsorában...
1. oldal / 5
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.