Thaiföld a csodálatos tengerpartjai mellett kétes erkölcsű hölgyeiről és bizarr konyhájáról is híres.
Egy külföldinek nagyon furcsa lehet, amikor Magyarországon evés előtt azt mondják neki: egészségedre!
Egy szakácskönyv, ami nem is szakácskönyv; egy útikönyv, ami nem is útikönyv; egy üzleti terv, ami nem is üzleti terv; egy álom, ami már nem álom...
A japánok híresen kreatívak. Egy oktatóvideóban most azt figyelhetjük meg, hogyan készítenek közönséges tésztából konyhakést.
Kicsit papírízűek a leírások, de praktikus és jól használható alapdarabja lehet a szakácskönyv gyűjteményünknek ez a nem túl vastag kötet.
Egy hosszabb kinti program után remekül átmelegít egy bögre forró leves, vagy jó kúra tud lenni, ha már beütött a baj. Íme egy igazi lélekmelegítő fogás klasszikus alapanyagból, de csöppet sem klasszikus ízesítéssel.
Egy lüktető, a neonfényektől szikrázó világvárosban nagyon nehéz olyan közösségi tereket létrehozni, amelyek képesek az amúgy is extrém módon túlingerelt szemnek újat mutatni.
A csontja, a húsa és a belső szervei is feketék ennek a különleges kakasfajtának, amelynek a neve: Ayam Cemani.
Korea furcsa ország, no nem az északi (az több, mint furcsa), hanem a déli, ahol igen szokatlan dolgokat lát az ember a tévében és az interneten is.
A shashuka a Közel-Kelet válasza a magyar lecsóra. Ne vitassuk származási országát, merre látott napvilágot, illetve, hogy hol készítik el a legjobban, mert a végén az ENSZ-nél kötünk ki, hogy igazságot tegyen.
1. oldal / 4
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.