Imádjuk a piacot,egy héten egyszer ott a helyünk, hogy beszerezzük a legfrissebb szezonális zöldségeket és gyümölcsöket.
Úgy hozta a sors, hogy éppen a minőségi gasztronómia seregszemléje, a Gourmet fesztivál nyitónapján egy, itt csak kíméletből meg nem nevezett étteremben családi ebéden vettem részt.
AZ FINOM. Így hívják azt a tokiói magyar éttermet, mely hatalmas népszerűségnek örvend a japánok körében.
Foodtruckot üzemeltet és lángosaival, valamint palacsintáival járja Bajorországot a Szabó házaspár. Nem mindennapi sikertörténetükről meséltek a Foodynynek.
Wolf András, a Salon étterem és a New York kávéház séfje pazar környezetben dolgozik nap mint nap, emellett tavaly megnyitotta a Séf Asztalát is az egyik népszerű fővárosi bevásárlóközpontban.
Évről évre változik, és büszkén mondhatjuk, hogy egyre jobb minőségű a fővárosi éttermek piaca. Mint a gomba, úgy nőnek ki a földből a street food éttermek, az ínyenc falatokat kínáló vendéglátóhelyek pedig egyre inkább fogyasztóbarát árakkal várják a vendégeket.
Lackó Róbert 2004 óta foglalkozik mangalicák tenyésztésével. Bár állatokat korábban is tartott, ekkor döntött úgy, hogy tenyészállatok vásárlásába fog.
Ki ne kívánta volna már pokolba a magyaros konyhát azért, mert szinte minden ételünkbe vöröshagymát kell aprítani? És ekkor jönnek a csípős aromák, amelyek felszabadulnak a hagymából már pucolás közben is, hogy aztán a szeletelés során jöjjön a java.
Budapest adott otthont 2018-ban a kontinens legjobb séfjeit felvonultató csúcsrendezvénynek, melynek keretében bemutatták a Michelin Main Cities of Europe Guide 2018-as kiadványt.
Díjnyertes bárányhúsos tálat álmodott meg az új-zélandi Queenstown magyar származású séfje, Barta Tamás, aki báránybordát, füstölt nyelvet és egyéb belsőségeket is felhasznált étele elkészítéséhez.
1. oldal / 6
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.