II. SZEGA Nemzetek Sajtfesztiválja - 25 ország közel félezer sajtkülönlegessége hazánk legnagyobb sajtünnepén
Az augusztus a füge szezonja. Az édes gyümölcs azonban nem csak desszertekbe, de főételekhez is tökéletes választás lehet.
Vulkán burgonya. Így hívják azt az ételt, amelynek az elkészítéséről készült videót több mint egymillióan látták a legnagyobb videómegosztó oldalon.
A különleges tálalások során nagy hangsúlyt kell fektetni a különböző textúrájú alapanyagok kombinálására.
Egyes dietetikusok igazi szuperélelmiszerként tekintenek a sajtra, hiszen olyan alapvető tápanyagokat tartalmaz, amelyekre a szervezetünknek az optimális működéséhez szüksége van.
A világ egyik legfinomabb és legegészségesebb nassolnivalóját készíthetjük el ezekből az isteni gyümölcsökből, minimális energiabefektetéssel.
Vendégvárónak, meccs- vagy filmnézés mellé kifejezetten jóleső nassolnivaló a sajtfalatka.
Fésüs Judit Máriaremetén vezet egy ízig-vérig alpesi hangulatot árasztó üzletet, ahol prémium kategóriás alpesi sajtokat Beaujolais borokat értékesít.
1874-ben ezen a napon született James Lewis Kraft, aki a Kraft vállalat alapítójaként 1916-ban elsőként szabadalmaztatta a pasztőrözött folyékony sajtot.
Nyers cukkini-lilakáposztasaláta chilivel, baconmorzsával, füstölt friss sajttal és pirított szezámmaggal
1. oldal / 11
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.