Az ünnepi asztal elengedhetetlen eleme a főtt tojás, mely akkor a legfinomabb, ha pontosan hat percig fő.
A gyerekek nagy része lázad az olyan egyszerű ételek ellen is, mint a tojás és a sonka.
A frittata az olaszok tojásrántottája, ami kiváló bármilyen főétkezésre – fogyaszthatjuk reggelire, ebédre és vacsorára is.
A végeredmény igazán különleges "kert" lesz a konyhában.
Unja a hagyományos főtt tojást, esetleg egy unikornismániás kislánnyal készíti? Főzzön céklával színezett rózsaszín változatokat, és garantáltan sikere lesz.
Kipróbáltuk az egyik hipermarketben is megtalálható terméket, készítettünk belőle tojásrántottát, palacsintát, valamint fasírtot is.
Már megkezdte a tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, mely a húsvéti ünnepek végéig, azaz április 22-ig tart.
Az omlett minden változatban finom, ráadásul idényzöldségekkel is dúsíthatjuk. Most a medvehagyma a soros.
Ötperces látványos reggelire vágyik? Nyúljon a jól bevált bacon-tojás kombinációhoz, ezúttal azonban a serpenyő helyett a muffinsütőt kapja elő.
A kaszinótojás minden évszakban népszerű eleme a hidegtálaknak, ráadásul egyetlen apró trükkel őszies változatban is elkészíthetjük.
2. oldal / 23
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.