Egy befőttesüveg. Ki gondolná, hogy ennyi szükséges csupán a tökéletes irodai ebédhez?
Otthon az ember gyakran készíti úgy a spagettit, hogy az al dentére főtt tésztát leszűri, majd tányérokba osztja, és ráhalmozza a paradicsomszószt.
Egy új kutatás szerint a szénhidrátok kiiktatása egyáltalán nem szükséges ahhoz, hogy fogyjunk.
A várandósság ideje a kismamák számára fokozott körültekintést igényel, igaz ez a táplálkozásra is.
Itthon Kossuth kiflinek hívjuk, és dióval töltjük, a világ más tájain azonban fahéjjal bélelik ki a két falatnyi süteményeket, melyeket fahéjas félholdnak (Cinnamon Crescent) neveznek.
Az emberek ízlése nagyon különböző, vannak azonban olyan bejáratott ízharmóniák, melyeket szívesen elfogad, és követ a Föld lakosságának nagy része.
Prémium házi tésztákat álmodott meg egy szorgalmas dabasi család még az 1980-as években. Eleinte száz százalékig manufakturális keretek között, egyéni vállalkozásként, otthonukban berendezett üzemben kezdték el gyártani az élelmiszereket.
Egy életre megemlegeti Martin Fergus, hogy hitt a reklámnak. A skót férfi egy újonnan megnyílt olasz étteremből rendelt házhoz szállítást, egy gusztusos fotó alapján, amit az olasz ételeket készítő The Italian at Redstone nevű lanarkshire-i pizzéria hirdetett.
A Foodyny már írt róla: az olaszok nem ismerik a tréfát (és a reformkonyhát sem), ha pizzáról van szó.
Napjainkban már nem csak a vidéken élő háziasszonyok kapják elő a kamrából a tésztanyújtó gépet, hogy széles metéltet vagy kockatésztát gyártsanak. A kezdőknek azonban érdemes megfogadniuk néhány aranyszabályt...
2. oldal / 9
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.